DE BEELDENTUIN ZWAMMERDAM
bruno filho

Deze kunstenaar die zijn jeugd in Brazilië genoot en nu al weer lang in Nederland woont, maakt zeer expressieve kleurrijke werken! Hij speelt met licht en kleuren en heel vaak kan men zijn grote gevoel voor humor bespeuren. Levenslust knalt van zijn doeken en objecten af. Een zweem van exotische sferen valt bijna te ruiken. Thema’s als de VROUW of planten en dieren. Kortom het is een feest om zijn fantasierijke expressies te mogen bekijken.

Ronald de Haas

ronald de haas

Alex Stalenberg

alex stalenberg Paardig Beeld van Alex Stalenberg: 'Paardig'

Alex Stalenberg ( 2 juli 2019) is geboren in Bakkum en getogen in de regio Amsterdam. Van zijn leraar Anton Rooskens leerde hij kijken en creatief te zijn. Cobra, Hildo Krop, Frans Marc zouden blijvende sporen achterlaten in zijn werk. Na een groots avontuur in New York en kennismaken met werk van o.a. Basquiat en Warhol, verhuisde hij in 1985 naar Frankrijk en woonde en werkte daar meer dan 25 jaar. Van 2007 t/m 2011 verbleef hij in Duitsland. Zijn productie was enorm. ( Groeps-) tentoonstellingen, live sculpting performances, workshops en werk in opdracht. Alex is beeldhouwer, tekenaar, schilder. Hij werkt met en in verschillende materialen. Zijn oeuvre is een melange van verschillende invloeden en een zeer eigenwijze aanpak. Daarom zo intrigerend.

Kunstroute Nieuwkoop

Tijdens de Pinksterdagen, 8, 9 en 10 juni neemt De BeeldenTuin deel aan de Kunstroute Nieuwkoop. We zijn dan ook zeer verheugd met de expositie van Ronald de Haas. Ronald, die dan met zijn nieuwste schilderijen extra cachet aan het geheel geeft. Zoals hij zelf zegt: “Ik word steeds beter!”. En dat zijn we met hem eens. Dus zeker een omritje waard !!!!
Tijdens de Pinksterdagen zijn wij geopend vanaf 11:00 uur

Naast deze prachttentoonstellingen staan hier natuurlijk ook de beelden uit Zimbabwe en van Gerard Bes. Met de opbrengst van de verkoop van de Zimbabweaanse beelden sponsoren wij een ambachtsschool in Harare.

Deze expositie is van 4 mei - 30 juni.
De opening van de expositie van Bruno Filho vindt plaats op 19 mei.
U BENT VAN HARTE WELKOM.

De BeeldenTuin is open op zaterdag en zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Of na tel. afspraak 06 11437988