DE BEELDENTUIN ZWAMMERDAM
schilderijen sylvia van opstall

Sylvia van Opstall (1965) is kunstenaar en portretschilder. Afgelopen jaar werd ze genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs en exposeerde in Paleis Soestdijk. Eerder koos Job Cohen zijn portret van Sylvia's hand, in het programma "Sterren op het Doek" en zorgde ervoor dat het in de "burgemeesters galerij" van de Stopera in Amsterdam kwam te hangen. Naast de vele portretten in opdracht schildert Sylvia monumentale ruimtes, soms mét, soms zonder mensen. De ruimtes krijgen door de jaren heen een steeds abstracter en speelser karakter, zonder dat het aan ruimtelijkheid inboet. Sylvia gebruikt daarbij gebruik van materialen als acrylverf, bladmetalen, en papier. Haar achtergrond als decor- en kostuumontwerper dringt zich hierdoor steeds duidelijker op. Naast vele particuliere klanten zijn er ook musea die opdrachten verstrekken (bijv. Museum voor Veiligheid, Elisabeth Weeshuis Museum). Zie website: www.sylviavanopstall.nl

Speciaal voor de maand december zijn er kleine geschenken te koop: “Levensboom” 24 krt. bladgoud op grafietpaneel (10x10cm), € 85,- p.s.

Contact over het werk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


geschenk levensboom 24 krt bladgoud

Deze expositie is te zien van zaterdag 16 december 2017 t/m zondag 25 februari 2018
Naast deze kunstwerken zijn er beelden uit Zimbabwe, van Evert van Kooten Niekerk en Gerard Bes te bekijken.

De OPENING vindt plaats 17 december om 15.00 uur.
U bent van harte welkom
r.s.v.p. voor 14 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.